Kegunaan Am
Bahan-bahan toksid & kimia dalam daging, makanan laut, buah-buahan serta sayuran boleh dikurangkan dengan merendam dalam Air Sihat Teknologi Nano Dr.Sukida. Seperti mana yang saya menggunakan produk ini, terutamanya dari segi sayuran, ianya nampak lebih fresh, rasanya asli, terutama yang selalu kita makan ialah daun salad. Kerana ianya tidak perlu di masak. Rendamkan dalam masa lebih kurang 20 - 30 minit. Adalah lebih baik jika anda merendam secara berasingan satu mangkuk/besen dengan menggunakan air paip biasa dan satu lagi air sihat Dr sukida, kerana anda sendiri dapat menilai rasaya.
Meningkatkan Sistem Metabolisma Badan
Air Sihat Teknologi Nano Dr.Sukida berupaya untuk menghilangkan keletihan, meningkatkan daya imunisasi. Memang betul, air yang menggunakan tapisan Dr.Sukida membekalan oksigen dalam air, kandungan molekul-molekul dalam airnya halus serta senang diserap oleh tubuh badan kita. Dalam erti kata yang mudah, rasa menggantuk dan keletihan pun boleh hilang.
Kanak-kanak lebih suka minum air Dr.Sukida.
Tak payah pujuk-pujuk lagi !!!!!!
Menggunakan Air Sihat Telnologi Nano Dr.Sukida dapat mengekalkan kelembapan dan pH kulit dengan seimbang. Mencuci muka menggunakan Air Sihat Teknologi Nano Dr.Sukida, muka lebih bersih, segar, lebih tegang serta dapat menggurangkan jerawat dan bintik-bintik hitam.
Rendam buah-buahan rasa lebih rangup dan sedap. Bahan-bahan kimia dapt disingkirkan.
Minum air Dr.Sukida menjadikan wanita hamil & bayi lebih sihat.
Bancuh Teh @ Kopi, air minuman lebih sedap dan beraroma.
Masakan akan menjadikan lebih sedap, berkhasiat dan tahan lebih lama.
Beroksigen tinggi
Rendam sayur-sayuran jadi lebih segar dan racun serangga dapat disingkirkan.
Rendam ikan @ udang @ sotong, bau hanyir hilang dan kembalikan kesegaran.
Cucian
Molekul-molekul Air Sihat Teknologi Nano Dr.Sukida yang kecil senang meresap ke dalam daging dan makan laut, untuk mengurangkan bau hanyir, dan menambahkan kesedapannya apabila dimasak.
- Memiliki kandungan oksigen yang tinggi sehingga dapat menguatkan sel serta organ tubuh.
- Meningkatkan daya tahan penyakit dan daya penyembuhan.
- Bebas dari logam berat, kotoran terlarut, bahan kimia terlarut, kuman dan bakteria.
- Mengandungi zat mineral yang di perlukan oleh badan.
- Selamat diminum terus tanpa perlu di masak dan tanpa kuasa elektrik.
- Menapis 100% bahan pencemar dan 650 bakteria yang biasa terdapat didalam air yang tercemar.
- Air Alkali Dr.Sukida mempunyai khasiat dan tenaga untuk menjadikan makanan dan minuman lebih segar.
- Nasi menjadi lambat basi, elok untuk di minum bersama ubat dan membuat air buah-buahan.
- Lebih berkhasiat berbanding dengan air suling dan R.O
- Dan yang lebih penting Air Dr.Sukida adalah air beralkali Ph 8.2 (sangat penting untuk meneutralkan kadar keasidan atau keracunan dalam tubuh badan manusia).
0 comments:
Catat Ulasan